maandag 5 oktober 2015

Notieboekjess!

Notitieboekjes! Vroeger zag ik er totaal het nut niet van.
Toen ik er eenmaal achter kwam dat het niet perse voor saaie nodige notities was
bleef ik ze maar kopen. Ik schreef ze nooit vol! Toch kocht ik elke keer weer nieuwe.
Maar waarmee vul je je notitieboekjes nou?! Ik geef jullie 7 manieren om ze te vullen.
Notitieboekjes zijn namelijk helemaal niet duur en daarbij is het later erg leuk om weer eens terug te kijken met wat voor onzinnige dingen je je bezig hield.


1. Brieven
Misschien wou je al heel lang iets bespreken met iemand maar weet je nog niet zo goed hoe je het moet opbouwen. Dit is een geweldige oplossing om nog even na te denken, omschrijven hoe je at kunt doen. Zo kun je het telkens opnieuw lezen en je voorbereiden.


2. Kunst
Het is wat je onder kunst verstaat! Of het nou een leuke tekening is die je klasgenootje in je
boekje tekent of wat nonchalante krabbel van jezelf is, het is jouw boekje.


3. Kaartjes!
Wat ik altijd doe is als ik naar de film/restaurant/evenement ben geweest, de kaartjes in
aparte envelopjes bewaren! Zodat ik later nog eens terug kan denken aan de film. Deze envelop bewaar ik gewoon in het boekje, vast gehouden met een paperclip.

4. Informatie!
Wachtwoorden, verstopplaatsen van geld, rumers die je gehoord hebt, iemand die je in de gaten houd en de belangrijke dingen die je te weten komt. Als je deze dingen bijhoud, zorg er dan zeker voor dat niemand anders dit vind/leest.


5. Quotes!
Jaa quotes, ik ben er dol op. Als ik naar de film ben geweest ga ik altijd opzoek naar de leuke quotes die ik daarvan kan vinden! Maar ook als ik een leuke tegenkom op het internet!

6. Black list!
Okee ik geef toe, mijn notitieboekje is ook gevuld met kwaadaardige plannetjes.
Het is helemaal niet erg om zo alles op te schrijven, vrienden die achteraf zo nep als wat zijn.
Gemene/sneaky kinderen. Je kunt erbij schrijven waarom ze daar staan zodat je ze niet makkelijk weer vergeeft! ( Ik ben erg vergevingsgezind maar sommige mensen gaan echt te ver en willen over je heen lopen, flikken je vanalles, dit soort personen hebben een andere aanpak nodig!) En desnoods een manier van terugpakken/aanpakken erbij!7.Vriendschap
Weet je nog? Die vriendschapsboekjes van vroeger (die ik nooit kreeg omdat m'n ouders ze te duur vonden) Je kan er leuke herinneringen bij elkaar in opschrijven, kleine fotootjes! Hoe leuk is het om later weer eens terug te bladeren.

Hou je zelf een notitieboekje bij?
Heb je nog leuke idee├źn om ze te vullen!