dinsdag 11 augustus 2015

Me myself and You~ 1Heee! Leuk dat je m'n blog weer aan het lezen bent.
Ik was er even een hele tijd mee gestopt, maar ik had mezelf beloofd, er met m'n 16e jaar weer mee te beginnen. Dus daar ben ik dan! Op mijn blog wil ik het over verschillende dingen hebben, meisjes onderwerpen, maar ook onderwerpen waar je dieper op in kunt gaan. Ik hoop dat jullie het leuk maar vooral ook interessant gaan vinden om allemaal te lezen.

Laten we maar snel verder gaan met het eerste onderwerp!


Nee – je kunt mensen niet veranderen


Kunnen anderen jou veranderen? Nee. Je doet toch wel wat je zelf wilt. En dat geldt ook voor andere mensen. Mensen veranderen alleen als zij zelf willen veranderen.
Dus? Dus je kunt mensen niet veranderen. Mensen kunnen alleen zichzelf veranderen. Dat is lastig en vervelend, vooral als jij liever zou hebben dat bijvoorbeeld je goeie vriendin zich net iets anders zou kleden omdat ze er veel leuker uit zou kunnen zien. Maar gelukkig heb je wel wat dingen die zouden kunnen werken.

Eigenlijk heb je er maar 2 hahaha

Accepteren of inspireren

Er zijn veel manieren om iemand te inspireren, bijvoorbeeld iemand helpen met het stellen van vragen. Door erachter te komen wat de bedoelingen zijn, en uit te zoeken of die bedoelingen aansluiten bij wat die persoon wil bereiken.
Je kunt hem overtuigen door hem ervan te overtuigen dat jouw manier een betere manier is voor hem of haar. Door met bewijzen te komen, door duidelijk uit te leggen wat het voor jou zou betekenen.

Dit is jammer genoeg al weer het einde van deze blog, ik hoop dat je het een beetje leuk vond om te lezen! Hoe ga jij met zulke vrienden/vriendinnen/opa/oma/moeder of vader om?

Liefs!!
.

                                                         Afbeeldingsresultaat voor accepteren